Regulamentul campaniei
“Ciocolata si vin, un mariaj divin.” - Chocolissimo
REGULAMENTUL CONCURSULUI
“Ciocolata si vin, un mariaj divin.”
25.10.2017 – 25.11.2017
Sectiunea 1 – Organizatorul concursului
Concursul este organizat de catre SC SAVORISA SRL (numita in continuare “Organizator”). Decizia de participare la acest concurs, conform regulilor existente in prezentul Regulament, constituie acordul explicit si irevocabil fata de aceste reguli. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul despre acest fapt.
Sectiunea 2 – Locul si durata desfasurarii concursului
Concursul „ Ciocolata si vin, un mariaj divin” se va desfasura in perioada 25.10.2017-25.11.2017, in magazinul online www.chocolissimo.ro administrat de catre SC SAVORISA SRL, urmand ca anuntarea castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului astfel cum este definit in Sectiunea 6 a prezentului regulament sa aiba loc in termen de 5 zile lucratoare de la data validarii Castigatorului.
Premiile vor fi livrate castigatorilor prin intermediul serviciului de curierat, conform Sectiunii 7 din prezentul Regulament.
Sectiunea 3 – Dreptul de participare
Concursul „ Ciocolata si vin, un mariaj divin” este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul in Romania, care achizitioneaza produse din magazinul online www.chocolissimo.ro in perioada 25.10.2017-25.11.2017. Exceptie fac angajatii si/sau rudele de gradul I ale organizatorilor.
Sectiunea 4 – Conditii de participare
Pe durata concursului, prin intermediul paginii oficiale de Facebook Chocolissimo Romania si in sectiunea dedicata din magazinul online www.chocolissimo.ro vor fi oferite informatiile necesare pentru inscrierea in cadrul concursului. Regulamentul concursului va fi disponibil pe www.chocolissimo.ro.
Sectiunea 5 – Modul de desfasurare al concursului
Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a se inscrie in mod oficial in concurs, este obligatoriu ca participantul sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.
Concursul se va desfasura in perioada 25.10.2017-25.11.2017, astfel: Cumparatorii care achizitioneaza in perioada mai sus mentionata produse din magazinul online www.chocolissimo.ro, intra automat in tragerea la sorti pentru premiile mentionate in Sectiunea 6- Premiile oferite in cadrul concursului;
Sectiunea 6 – Premiile oferite in cadrul concursului
6.1. Premiile oferite: Participantii care achizitioneaza in perioada 25.10.2017-25.11.2017 produse din magazinul online www.chocolissimo.ro vor intra in tragerea la sorti care va avea loc conform datelor inscrise in sectiunea 7.1 a prezentului regulament.
Un participant poate castiga un (1) singur premiu in perioada campaniei.
Premiile saptamanale sunt sticle de vin RED Artisan 2014, oferite de Domeniile Sahateni. In cadrul campaniei vor exista un total de zece (10) sticle de vin.

6.2. Valoarea totala a premiilor este de 487 lei (TVA inclus). In cadrul acestei campanii promotionale nu se permite acordarea contravalorii in bani a nici unuia dintre premii. Premiile din imaginile de pe materialele de prezentare ale campaniei sunt cu titlu exemplificativ.
Sectiunea 7 – Anuntarea si acordarea premiilor
7.1.Tragerea la sorti pentru premiile saptamanale se va face aleatoriu, prin mijloace electronice si va avea loc la sediul SC SAVORISA SRL din strada Campul Pipera 125/9, etaj 1, Voluntari, Ilfov, in prezenta reprezentantilor Organizatorului si a 2 martori. Tragerea la sorti va avea loc in data de 29.11.2017.
7.2. Se vor extrage un (1) potential castigator si trei (3) rezerve. In cazul in care un potential castigator nu poate fi anuntat sau nu poate fi validat in termenele si in conditiile stipulate la Sectiunea 5 a Regulamentului, se va apela la prima rezerva, in ordinea extragerii si se va urma aceeasi procedura de anuntare si validare. Daca se parcurge procedura pentru toate cele 3 rezerve si nu se finalizeaza validarea nici pentru ultima rezerva, premiul respectiv nu va mai fi acordat, acesta ramanand in posesia Organizatorului.

7.3. Numele si prenumele castigatorilor vor fi publicate, in termen de maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la data validarii, pe pagina de facebook Chocolissimo Romania.
7.4. Castigatorii vor fi rugati sa furnizeze numele complet, adresa pentru livrarea premiului castigat, numarul de telefon, pentru a fi intocmite toate documentele necesare pentru transmiterea premiului in termen de maxim 7 (sapte) zile lucratoare de la data validarii.
7.5. Organizatorul va transmite premiul catre Castigator prin serviciu de curierat cu confirmare de primire.
Sectiunea 8 – Responsabilitate
Organizatorul concursului va acorda premiile persoanelor castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament. Orice hotarare asupra concursului luata de catre Organizator este finala si nu se supune niciunui recurs.
Sectiunea 9 – Prelucrarea datelor personale
Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta competitie in conformitate cu prevederile legii 667 /2001.
Prin participarea la acest concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial.
Sectiunea 10 – Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a organizatorului.
Sectiunea 11 – Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este facut public prin intermediul sectiunii dedicate din magazinul online www.chocolissimo.ro. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.
Data: 24.10.2017
Ultima actualizare: 24.10.2017
Opinii
We are Chocolissimo
Livrare si plata
Livrarea se face cu FanCourier Romania
Livrare cu tarif normal in localitatile cu acoperire
​Timpul de livrare poate fi setat in timpul comenzii
Plata prin transfer bancar sau ramburs
Mai multe informatii
Opiniile clientilor
Vezi toate opiniile
Prospetime fara compromisuri

La Chocolissimo acordam o atentie deosebita calitatii. Toate produsele noastre sunt realizate prin metode traditionale, din cea mai buna ciocolata, cu ingrediente proaspete, atent selectate. 
Mai multe informatii

Chocolissimo
MM Brown Group
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
+40 761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro


Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com