Experienta clientilor nostri

Te invitam sa impartasesti cu cei interesati, experienta ta cu Chocolissimo. Spune-ne ce ti-a placut, ce nu a fost tocmai pe gustul tau sau ce te-a surprins.
Excelent
Este a doua oară când comand și sunt la fel de impresionată. Calitatea ciocolatei este extraordinară și are un gust super bun și cremos. Destinatarul cadoului a rămas impresionat 🤗
Excelent
Excelent.
Excelent
Totul la superlativ ❤️. Am avut emoții la ultima comanda, pentru ca era foarte cald afara, însă am avut placuta surpriza sa descopăr o baterie cu gheata în interiorul pachetului pentru a păstra ciocolata în condiții optime. Recomand cu toată încrederea. Vă mulțumesc !
Excelent
A fost o alegere excelenta! Prezentare , promptitudine la superlativ! Am reușit sa surprind plăcut persoana căreia i a fost destinata! Mulțumesc!
Excelent
Doar ce am primit produsele și pot sa zic ca am rămas profund impresionata. Produsele sunt exact ca in fotografii, începând de la ambalaj, produs și mai ales ca erau întregi, ceea ce mie mi-a creat super mari emoții. Recomand cu mare încredere!!!!!! 🥰🥰
Excelent
Ciocolata cu un gust desavasit. Ambalaj de calitate si este un cadou perfect pentru familie, prieteni. Recomand cu drag!
Excelent
Idei dulci de cadouri minunate. Multumesc frumos! Cu ajutorul vostru am reusit sa fac surprize oamenilor dragi!
Excelent
5 STELE. Excelent ambalata (cu baterie care sa o tina rece la transport), livrare in timpul stabilit, grafica frumoasa!
Fara nota
Sunt niste produse foarte bune, ciocolata excelenta.... insa.....atentie,! Am cerut sa fie livrat coletul pe 6 Mai si.....l-ati trimis cu o saptamana inainte. Mi-ati stricat supriza catre mama mea. Am fost foarte suprata.... Incercati sa fiti mai atenti. Ganditi-va ca apelam la voi ca sa livram bucurie, inainte de gust.
Excelent
Comanda livrata perfect: exact ce am comandat, in ziua in care am dorit sa o primesc (8 Martie). Totul ambalat impecabil, am fost extraordinar de multumita!

Adauga review

Clientii nostri ne recomanda. Aici vedeti ce au de spus despre experienta Chocolissimo.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
0761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Telegrame din ciocolata
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net