Cadouri de Craciun

Arata toate produsele

Noutati

Produse in categorie : 128

Produse noi si inedite care completeaza colectiile clasice in XMAS 2015. Am gandit produse noi si originale care sa va inspire in crearea celor mai spectaculoase cadouri pentru cei dragi.

Arata toate produsele

Praline

Produse in categorie : 96

Craciunul are aromele lui specifice. Craciunul miroase a sarbatoare si a veselie. Dar gustul Craciunului este dulcele de ciocolata, aromata cu ingrediente specifie iernii. Pralinele Chocolissimo au gustul Craciunului.

Arata toate produsele

Ciocolata

Produse in categorie : 90

Cele mai variate forme si arome de ciocolata delicioasa, intr-o selectie inedita cu tematica de Craciun.

Arata toate produsele

Figurine

Produse in categorie : 100

O serie de produse inedite, din cea mai buna ciocolata belgiana, in forme specifice Sarbatorilor de Iarna, menite sa inveseleasca masa de Craciun si sa aduca un strop de originalitate cadourilor de sub brad.

Arata toate produsele

Cutii cu gravura

Produse in categorie : 18

O serie de produse Chocolissimo pe care le putem personaliza individual cu urari de Craciun si Anul Nou pentru a rezulta un cadou special si unic.

Arata toate produsele

Calendare cu ciocolata

Produse in categorie : 32

O serie de produse originale si unice prin creativitatea lor, calendarele de Craciun cu ciocolata vor surprinde pe toata lumea.

Arata toate produsele

Seturi

Produse in categorie : 18

Seturi dulci de Craciun, potrivite pentru toate gusturile: batoane de ciocolata, figurine simpatice, ciocolata calda sau praline cu umpluturi inedite.

Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com