Chocolissimo este pasiunea noastra!

Ciocolata Roz

Chocolissimo este pasiunea noastra!

Povestea Chocolissimo este strans legata de pasiunea pentru ciocolata prin explorarea traditiilor vechi de secole, de productie a ciocolatei veritabile. Ne place sa exploram in fiecare zi aceasta pasiune si suntem dedicati acestui proces pentru a aduce in fata dumneavoastra cele mai bune produse, de o calitate superioara, cu gust desavarsit si intr-o prezentare impecabila. Colectiile noastre deosebite au la baza ciocolata premium, cele mai bune si cele mai aromate ingrediente naturale si o deosebita atentie la detalii, pentru crearea celor mai bune produse din ciocolata.

Acesta este modul în care Chocolissimo a devenit unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolata premium. 

Forme din ciocolata

Varietate de forme din ciocolata

Produsele Chocolissimo se remarca nu numai prin calitatea deosebita si gustul intens, dar si prin varietatea formelor.

Din cele mai vechi timpuri ciocolata era servita la masa pentru oaspectii de seama, sau facea parte dintr-un cadou elegant si unic, ori pur si simplu era pastrata pentru propriile placeri. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici azi. De aceea, noi va oferim peste 300 de produse din ciocolata, produsa manual in ateliere traditionale: praline, ciocolata de baut, fondue de ciocolata, tablete turnate manual si aromate cu ingrediente inedite, trufe si fructe in ciocolata. Acestea sunt doar o parte din oferta noastra. Fiecare produs Chocolissimo este placere pura, servita cu emotii sincere si senzatii puternice.

Retete ciocolata belgiana

Retete traditionale si arome unice

Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia, apartinand grupului MM Brown. Astazi compania detine 2 fabrici, una in Polonia si una in Belgia si opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditonale bine pastrate.

Opinia ta

Ne intereseaza parerea ta

Stim ca satisfactia clientilor nostri inseamna incredere si loialitate. De aceea parerea voastra este foarte importanta pentru noi. Atat in privinta produselor noastre cat si a serviciilor suplimentare, feedback-ul clientilor nostri este util pentru a imbunatati in mod constant oferta noastra.

Vom continua sa exploram toate colturile lumii in cautare de inspiratie, gusturi, mirosuri si arome inedite si prin produsele noastre, vom impartasi cu voi pasiunea si bucuria - valorile care stau la baza Chocolissimo.

Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
0761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Telegrame din ciocolata
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net