Garantam calitatea produselor Chocolissimo

Prospetime fara compromisuri

Toate produsele Chocolissimo se remarca printr-un gust desavarsit datorat nu numai ingredientelor de calitate si retetelor traditionale, dar si faptului ca in prepararea lor nu se folosesc conservanti. In aceasta privinta, niciun compromis nu este permis. 

Termenul de valabilitate redus este cea mai buna garantie a calitatii ingredientelor folosite. Produsele noastre se pastreaza cel mai bine la temperaturi cuprinse intre 15 si 20 de grade Celsius.

Daca vrei sa cumperi produse Chocolissimo pentru o ocazie speciala, te sfatuim sa plasezi comanda cu cateva zile in avans.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email contact[@]chocolissimo.ro.

Doar ce-i mai bun

Mediocritatea nu este acceptata la Chocolissimo. Toate produsele Chocolissimo contin doar cele mai bune ingrediente disponibile pe piata. Ciocolata noastra are la baza un procent de 100% unt pur de cacao care garanteaza cel mai fin gust si aspect. Produsele Chocolissimo sunt realizate dupa metode traditionale, de maestri ciocolatieri cu experienta. 
Cele mai multe dintre produsele disponibile pe piata astazi, nu au nimic in comun cu ceea ce ne place sa numim ciocolata adevarata. In majoritatea cazurilor untul de cacao este inlocuit cu grasimi vegetale si in locul ingredientelor naturale se folosesc substituenti, termenul de valabilitate pentru aceste produse fiind mai mare.
Depunem tot efortul pentru a satisface cat mai bine nevoile clientilor nostri. Insa, in cazul in care nu reusim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor tale, te rugam sa nu eziti sa ne trimiti feedback-ul tau.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
0761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Telegrame din ciocolata
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net