transport termic

Ce este?

Transportul cu dispozitive de racire este o optiune nou introdusa in sistemul nostru, creata din dorinta de a asigura cele mai sigure conditii de livrare, indiferent de vreme. Cu toate acestea, efectul mentinerii temperaturii din interiorul coletului este influentat de temperaturile de afara, de numarul de produse din colet sau de numarul de dispozitive de racire folosite. 


Cum functioneaza?

Dispozitivele de racire COOLPACK au la baza o substanta chimica (inofensiva pentru mediu), intr-un recipient de plastic, care, dupa ce sunt racite, au proprietatea de a-si mentine temperatura pentru o perioada mai lunga. 

Ce imi garanteaza livrarea in siguranta a produselor?

Livrarea cu dispozitive de racire se recomanda in primul rand in lunile de vara caniculara, cand temperaturile de afara depasesc gradul critic. Daca, insa, folosind dispozitivele de racire, produsele ajunga la destinatie in conditii nepotrivite, va garantam inlcouirea acestora. In acest caz, va rugam sa faceti o fotografie produselor in starea in care ajung la destinatie si sa ne trimiteti cererea de retur, impreuna cu aceste fotografii la comenzi@chocolissimo.ro 

Opinii
We are Chocolissimo
Livrare si plata
Livrarea se face cu FanCourier Romania
Livrare cu tarif normal in localitatile cu acoperire
​Timpul de livrare poate fi setat in timpul comenzii
Plata cu cardul sau prin transfer bancar
Mai multe informatii
Opiniile clientilor
Vezi toate opiniile
Prospetime fara compromisuri

La Chocolissimo acordam o atentie deosebita calitatii. Toate produsele noastre sunt realizate prin metode traditionale, din cea mai buna ciocolata, cu ingrediente proaspete, atent selectate. 
Mai multe informatii

Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
+40 761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
Chocolissimo Romania


Copyright © 2014-2021. E-commerce by best.net