Experienta clientilor nostri

Te invitam sa impartasesti cu cei interesati, experienta ta cu Chocolissimo. Spune-ne ce ti-a placut, ce nu a fost tocmai pe gustul tau sau ce te-a surprins.
Excelent
Am comandat o telegrama, intr-un plic personalizat cu fotografie, cu felicitare si funda. Am avut placuta surpriza, la deschiderea coletului, sa vad telegrama legata frumos, cu felicitarea atasata. Fotografia a iesit excelent, software-ul de editare este foarte bun iar rezultatul final, exact cum mi-am imaginat. Apreciez faptul ca produsele au venit in ziua dorita, ambalate in folie pentru siguranta. Iar aspectul fizic nu e singurul aspect de apreciat, ciocolata este si ea foarte buna! Va multumesc pentru calitatea oferita si atentia la detalii!
Excelent
Foarte frumos împachetate, un cadou deosebit! Au ajuns perfecte.
Excelent
Exceptional totul. Nota 10+ !
Excelent
Nu sunt fan ciocolata dar, familia me a devorat o cutie cu bomboane, pe care, sa fiu sincera am primit o. Mi au lasat si mie o bomboana. A fost... wow. Ma bucur ca v am descoperit.
Excelent
Promptitudine si servicii de calitate. Desi cand am facut comanda aveam termen de livrare 25.12, produsul a sosit in 20.12! Design la superlativ.
Nesatisfacator
Din păcate nu am primit produsul când l-am solicitat.A venit mai devreme și s-a stricat surpriza :(
Excelent
Exceptional! Totul perfect!
Excelent
CADOUL IDEAL,CU CARE N-AI CUM SA O GAFEZI.CALITATE SI PROMPTITUDINE INTR-UN SINGUR CUVANT:CHOCOLISSIMO
Excelent
Recomand cu incredere!!!
Excelent
Cutiile personalizate(tip Postcard sau cele din lemn cu gravură)constituie întotdeauna cadoul cel mai potrivit și pe deplin apreciat de iubitorii de ciocolată și persoanele dragi și deosebite din viața fiecăruia.Personal,de ceva timp obișnuiesc să dăruiesc astfel de cutii unei persoane foarte speciale,care apreciază savuroasele praline în aceste cutii originale și desigur,mesajele gravate sau imprimate pe aceste cadouri personalizate(mărturisesc că,chiar dacă pentru aceste mesaje am folosit doar prenumele persoanei căreia îi sunt adresate,în viitor voi folosi întreg numele acestei mari vedete internaționale care ne-a vizitat de mai multe ori țara și al cărui nume deja l-am divulgat unei reprezentante a companiei dumneavoastră,pentru a face cunoscut întregii echipe CHOCOLISSIMO că produsele lor ajung și peste hotarele țării,la persoane publice).Acum,cu ocazia sărbătorilor de iarnă,am comandat tot la CHOCOLISSIMO,pentru că știu sigur că și de această dată voi fi onorată să-i ofer un dar special pe care m-ați ajutat să-l concep. MULȚUMESC,CHOCOLISSIMO!!!FELICITĂRI ȘI SUCCES ÎN CONTINUARE!!!ÎNTREGII ECHIPE CHOCOLISSIMO ÎI DORESC SĂRBĂTORI FERICITE ȘI UN AN NOU RODNIC!!!

Adauga review

Clientii nostri ne recomanda. Aici vedeti ce au de spus despre experienta Chocolissimo.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
+40 761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
Chocolissimo Romania


Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com