Experienta clientilor nostri

Te invitam sa impartasesti cu cei interesati, experienta ta cu Chocolissimo. Spune-ne ce ti-a placut, ce nu a fost tocmai pe gustul tau sau ce te-a surprins.
Excelent
Nu sunt fan ciocolata dar, familia me a devorat o cutie cu bomboane, pe care, sa fiu sincera am primit o. Mi au lasat si mie o bomboana. A fost... wow. Ma bucur ca v am descoperit.
Excelent
Promptitudine si servicii de calitate. Desi cand am facut comanda aveam termen de livrare 25.12, produsul a sosit in 20.12! Design la superlativ.
Nesatisfacator
Din păcate nu am primit produsul când l-am solicitat.A venit mai devreme și s-a stricat surpriza :(
Excelent
Exceptional! Totul perfect!
Excelent
CADOUL IDEAL,CU CARE N-AI CUM SA O GAFEZI.CALITATE SI PROMPTITUDINE INTR-UN SINGUR CUVANT:CHOCOLISSIMO
Excelent
Recomand cu incredere!!!
Excelent
Cutiile personalizate(tip Postcard sau cele din lemn cu gravură)constituie întotdeauna cadoul cel mai potrivit și pe deplin apreciat de iubitorii de ciocolată și persoanele dragi și deosebite din viața fiecăruia.Personal,de ceva timp obișnuiesc să dăruiesc astfel de cutii unei persoane foarte speciale,care apreciază savuroasele praline în aceste cutii originale și desigur,mesajele gravate sau imprimate pe aceste cadouri personalizate(mărturisesc că,chiar dacă pentru aceste mesaje am folosit doar prenumele persoanei căreia îi sunt adresate,în viitor voi folosi întreg numele acestei mari vedete internaționale care ne-a vizitat de mai multe ori țara și al cărui nume deja l-am divulgat unei reprezentante a companiei dumneavoastră,pentru a face cunoscut întregii echipe CHOCOLISSIMO că produsele lor ajung și peste hotarele țării,la persoane publice).Acum,cu ocazia sărbătorilor de iarnă,am comandat tot la CHOCOLISSIMO,pentru că știu sigur că și de această dată voi fi onorată să-i ofer un dar special pe care m-ați ajutat să-l concep. MULȚUMESC,CHOCOLISSIMO!!!FELICITĂRI ȘI SUCCES ÎN CONTINUARE!!!ÎNTREGII ECHIPE CHOCOLISSIMO ÎI DORESC SĂRBĂTORI FERICITE ȘI UN AN NOU RODNIC!!!
Excelent
Extraodinare servicii. Se dau peste cap sa rezolve orice solicitare, oricat de "la limita"ar fi. Cutiutele arata exclent si ciocolata este foarte gustoasa. Execelent! Voi mai recomanda!
Excelent
Gustos , frumos prezentat , promptitudine la livrare ! Felicitări si cati mai multi clienti fericiți!
Excelent
Excelenta ciocolata, excelent serviciul si activitatea facute!

Adauga review

Clientii nostri ne recomanda. Aici vedeti ce au de spus despre experienta Chocolissimo.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
0761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Telegrame din ciocolata
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net