Experienta clientilor nostri

Te invitam sa impartasesti cu cei interesati, experienta ta cu Chocolissimo. Spune-ne ce ti-a placut, ce nu a fost tocmai pe gustul tau sau ce te-a surprins.
Excelent
Dragilor, sunteți grozavi!! Vă felicit și aveți toată aprecierea noastră, a colegilor care am reușit cu ajutorul vostru să ne surprindem sărbătorita în cel mai frumos și dulce mod!! 'telegrama' fost predată direct destinatarei în ziua solicitată, prezentarea a fost de nota 10, totul perfect!!!! Vă mulțumim mult! vom reveni cu drag și cu alte ocazii! :)
Excelent
Un cadou absolut minunat! Mi-a depasit asteptarile!Superb!
Excelent
Recomand cu tot dragul, atat ciocolata, cat si serviciile. Dar in primul rand ciocolata :)!!!!
Fara nota
Apreciez faptul ca ati luat in considerare rugamintea mea de a livra mai devreme decat data posibila initial, conteaza pentru mine. Ati castigat inca un client!
Excelent
Am cumparat pentru 8 Martie 3 buc de Chocolaterie - Best Wishes si au fost superbe. Toata lumea a admirat cutia din lemn foarte finut lucrata cat si bombonelele super gustoase. Va multumesc.
Excelent
Ca de obicei, serviciile au fost exceptionale. Am primit pachetul la timp si in stare foarte buna. Sa nu mai vorbim de ciocolata, care este absolut delicioasa.
Excelent
Doar ce am primit pachetul si totul a ajuns intact, foarte bine ambalat. Singura mica remarca ar fi ca mi-ar fi placut ca martisoarele, cele 2 floricele sa fie colorate ca in poza de prezentare. Despre calitate nu am ce comenta. Multumesc!
Excelent
Am comandat o telegrama, intr-un plic personalizat cu fotografie, cu felicitare si funda. Am avut placuta surpriza, la deschiderea coletului, sa vad telegrama legata frumos, cu felicitarea atasata. Fotografia a iesit excelent, software-ul de editare este foarte bun iar rezultatul final, exact cum mi-am imaginat. Apreciez faptul ca produsele au venit in ziua dorita, ambalate in folie pentru siguranta. Iar aspectul fizic nu e singurul aspect de apreciat, ciocolata este si ea foarte buna! Va multumesc pentru calitatea oferita si atentia la detalii!
Excelent
Foarte frumos împachetate, un cadou deosebit! Au ajuns perfecte.
Excelent
Exceptional totul. Nota 10+ !

Adauga review

Clientii nostri ne recomanda. Aici vedeti ce au de spus despre experienta Chocolissimo.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
0761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Telegrame din ciocolata
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net