Experienta clientilor nostri

Te invitam sa impartasesti cu cei interesati, experienta ta cu Chocolissimo. Spune-ne ce ti-a placut, ce nu a fost tocmai pe gustul tau sau ce te-a surprins.
Excelent
Un cadou minunat pentru cei dragi
Excelent
Exact cum am cerut. Fara probleme, fara intarzieri, cu mult gust. Multumim. Vom reveni
Excelent
Calitate si promptitudine. Prezentarea este de exceptie "telegramele" dulci vin foarte elegant ambalate, ciocolata este de calitate iar livrarea s-a facut exact la data stabilita. Felicitari CHOCOLISSIMO!
Excelent
Excelent! Produsele sunt excelent prezentate, de o foarte bună calitate. Am comandat mai multe produse si am fost placut surprinsa de modul de prezentare. Un cadou excelent pentru orice ocazie!
Excelent
INCREDIBIL !!! Totul arata extraordinar.orice ati alege va fi perfect! Atat aspectul cat si gustul sunt senzationale !!!
Excelent
Buna ziua! Sunt placut surprinsa atat de calitatea produselor cat si de calitatea serviciilor. Va felicit si recomand tuturor sa-mi impartaseasca experienta.
Excelent
Am comandat un set Toolbox. Livrarea a fost facuta in ziua dorita iar cutia a aratat impecabil ambalata. Totul a fost asa cum mi-am dorit. A fost cadoul perfect.
Excelent
Foarte frumos ambalate, foarte frumos realizate! Totul la superlativ!
Excelent
A ajuns pachetul . Multumim pentru calitate si promptitudine
Excelent
Nu ma așteptam la asa frumusețe. Va multumesc din suflet.foarte frumos împachetat fin si cu multă delicatețe. Vă recomand cu cea mai mare încredere sunteți minunați. FELICITĂRI

Adauga review

Clientii nostri ne recomanda. Aici vedeti ce au de spus despre experienta Chocolissimo.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
0761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Telegrame din ciocolata
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net