Tablete din cea mai buna ciocolata belgiana, aromate cu ingrediente inedite si ambalate in cutii elegante.
Mono Milk Nougatine
Produsul nu este disponibil
Ciocolata cu lapte cu Nougatine. Nougatine - un mix de migdale, zahar si unt. Incearca acest mix special si cu siguranta nu vei regreta.
Mono Lemongrass din Sri Lanka
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu Lemongrass din Sri Lanka. Lemongrass-ul sau Citronela este un ingredient traditional folosit in bucatariile din sud-estul Asiei si in partea de sud a Indiei. Acesta a fost cunoscut din cele mai vechi timpuri, chiar din vremea Egiptului Antic. Parfumul placut si aroma delicata sunt punctele forte ale acestui ingredient.
Mono Lavander din Andalousia
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu lavanda din Andaluzia. Lavanda provine din partea vestica a Mediteranei si era folosita de romani pentru a da un plus prospetime lenjeriilor si pentru parfurmarea apei din faimoasele bai Romane. In India, lavanda are proprietati medicinale si este un bun antidepresiv. In Europa este folosita pentru proprietatile ei unice medicinale.
Mono Ghimbir din Goa
Ciocolata belgiana neagra cu ghimbir din Goa
Ciocolata neagra cu ghimbir din Goa.
Confucius avea intotdeauna ghimbir pe masa. Aroma ghimbirului este inconfundabila - fresh si intepatoare.
Ghimbirul este faimos pentru efectul afrodisiac pe care il are asupra corpului si pentru antioxidantii pe care ii contine.
Mono Dark Meringue
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu Meringue. Meringue este un tip de desert facut din albus de ou batut spuma si zahar pudra. Un deliciu.
Mono Dark Almonds
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu migdale coapte. Migdalele contin magneziu si potasiu - impreuna cu ciocolata neagra creeaza desertul perfect.
Mono Cinnamon din Sri Lanka
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra belgiana cu scortisoara din Sri Lanka.
Ciocolata neagra cu scortisoara din Sri Lanka.
In Noul Testament, scortisoara era privita ca un bun de mare valoare - era mai presus ca aurul.
Este folosita in deserturi dar si sub forma de condiment. Scortisoara este bogata in fibre si antioxidanti.
Mono Cardamon din Malabar
Ciocolata belgiana neagra cu cardamon din Malabar.
Ciocolata neagra cu cardamon din Malabar.
Descoperit pe coasta din Malabar, cardamonul este considerat regele condimentelor in India.
Originar din Sri Lanka si din Indiile de Est, pastaile de cardamon emana un miros puternic si usor intepator.
Aroma este una de lamaie cu reminescente de eucalipt.
Duo Violeta din Toulouse
Cultura Violetelor a avut un moment de prosperitate la inceputul secolului 20 in regiunea Toulouse - erau peste 600 de producatori. Petalele violet in zahar cristalizat erau folosite in prajiturit in secolul 19. Florile violetei erau folosite in crearea parfumurilor si bauturilor fine. Gustul delicat si complet natural al violetei se impleteste perfect cu ciocolata neagra delicioasa Zabaar.
Duo Trandafir din Damasc
Se spune ca Sir Robert de Brie ar fi adus aceasta planta din Persia cand s-a intors din Cruciadele din secolul al XII lea. Numele acestei plante face referinta la orasul Damasc, un oras important din regiunea unde cresc. Acesti trandafiri cresc spontan in Siria si in Caucaz. Trandafirii din Damasc sunt cunoscuti pentru aroma lor delicata. Sunt crescuti mai ales pentru uleiul de trandafir folosit in parfumerii si pentru apa de trandafir folosita in orientul Mijlociu in produsele de patiserie. Savureaza cu placere ciocolata noastra neagra cu trandafir din Damasc si incearca, astfel, cadrul de poveste din 1001 de nopti.
Duo Tonka Bean
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu boabe de Tonka. Originare din Sudul Americii, boabele de Tonka au un gust specific de migdale dulcegi cu note fine de caramel usor picant si miere.
Duo Spice din Jamaica
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu condimente din Jamaica. In ciocolata neagra delicioasa am adaugat urmatoarele ingrediente pentru a face acest sortiment de neuitat: cuisoare, scortisoara si un mix hot secret.
Duo Scortisoara din Sri Lanka
Tableta din ciocolata belgiana neagra cu Scortisoara din Ceylon
Ciocolata neagra cu Scortisoara din Ceylon (Sri Lanka).
In Noul Testament, scortisoara era privita ca un bun de mare valoare - era mai presus ca aurul.
Este folosita in deserturi dar si sub forma de condiment.
Scortisoara este bogata in fibre si antioxidanti.
Duo Pink Berries din Bahia
Ciocolata neagra cu afine roz din Bahia. Afinele roz au un gust dulceag si aromat, usor iute. Acestea sunt cultivate in Reunion si in Brazilia. Afinele roz sunt folosite sub forma de condimente in diferite feluri de mancare in zona Mediteraneana.
Duo Pepper din Sishuan
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu piper Sichuan. Traditional din centrul Chinei si din Japonia - piperul Sichuan a aparut in Europa in secolul 19 datorita botanistilor. Acest tip de piper are un parfum puternic si bogat care evoca Estul. Prezinta note lemnoase si fresh.
Duo Peppermint din Mekong
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu menta din Mekong. Ciocolata neagra cu menta a fost intotdeauna un deliciu, menta fiind cunoscuta pentru proprietatile ei afrodisiace si revigorante. Un refresh esential in zilele de calduroase de vara.
Duo Lemongrass din Sri Lanka
Ciocolata neagra cu Lemongrass din Sri Lanka. Lemongrass-ul sau Citronela este un ingredient traditional folosit in bucatariile din sud-estul Asiei si in partea de sud a Indiei. Acesta a fost cunoscut din cele mai vechi timpuri, chiar din vremea Egiptului Antic. Parfumul placut si aroma delicata sunt punctele forte ale acestui ingredient.
Duo Lavanda din Andaluzia
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu lavanda din Andaluzia. Lavanda provine din partea vestica a Mediteranei si era folosita de romani pentru a da un plus prospetime lenjeriilor si pentru parfurmarea apei din faimoasele bai Romane. In India, lavanda are proprietati medicinale si este un bun antidepresiv. In Europa este folosita pentru proprietatile ei unice medicinale, pentru a vindeca, dezinfecta si revigora.
Duo Iasomie din China
Iasomia este, alaturi de trandafir, una din reginele florilor folosite in parfumeria frantuzeasca. Numele florii vine din Persianul ÿasaman". Principalul producator de iasomie a fost dintotdeauna China, unde este folosita pentru aroma sa unica in diverse ceaiuri. Pentru a obtine un kilogram de ulei pur de iasomie sunt folosite 7 milioane de flori.
Duo Guérande Salt
Ciocolata din lapte cu sare din Guerande. Sarea de mare din Guerande are un gust subtil care te duce cu gandul la o vacanta pe malul marii. Aceasta contine magneziu, potasiu si calciu.
Duo Ghimbir din Goa
Tableta din ciocolata neagra cu ghimbir din Goa
Ciocolata neagra cu ghimbir din Goa.
Confucius avea intotdeauna ghimbir pe masa. Aroma ghimbirului este inconfundabila - fresh si intepatoare.
Ghimbirul este faimos pentru efectul afrodisiac pe care il are asupra corpului si pentru antioxidantii pe care ii contine.
Duo Fistic din Cappadocia
Produsul nu este disponibil
Ciocolata neagra cu Fistic din Cappadocia. Fisticul era cunoscut inca din Asia Mica si a fost redescoperit in timpul Imperiului Persan si a Gradinilor suspendate din Babilon. Acest tip de nuca are o samanta verde, delicata si este invelita intr-o coaja tare care crapa atunci cand nuca este coapta. Fisticul reprezinta o sursa foarte buna de potasiu, cupru si magneziu.
Duo Curry Madras
Ciocolata alba cu sortimentul de Curry Madras. Originar din Sri Lanka, "kari-ul", felul de mancare Indian, a dat numele de "curry" - un amestec hot de condimente.
Duo Cardamon din Malabar
Tableta din ciocolata belgiana neagra cu Cardamon din Malabar.
Ciocolata neagra cu Cardamon din Malabar.
Descoperit pe coasta din Malabar, cardamonul este considerat regele condimentelor in India.
Originar din Sri Lanka si din Indiile de Est, pastaile de cardamon emana un miros puternic si usor intepator.
Aroma este una de lamaie cu reminescente de eucalipt.
La Chocolissimo acordam o atentie deosebita calitatii. Toate produsele noastre sunt realizate prin metode traditionale, din cea mai buna ciocolata, cu ingrediente proaspete, atent selectate.
Mai multe informatii