Cadouri corporate Chocolissimo

Colaboram cu peste 200 de clienti corporate pentru care suntem furnizori agreati de produse din ciocolata premium folosite pentru protocol, cadouri corporate sau evenimente interne. Lucram foarte bine cu clientii corporate deoarece prezentam garantia unui produs de calitate, ambalat cu atentie la detalii si cu grija pentru a comunica in numele brandului.

Cadouri de sezon

Cadouri de sezon

In fiecare an de Craciun, 1 Martie si Paste lansam colectii de produse noi, special pentru a sarbatori ocaziile amintite. Ciocolata de buna calitate este intotdeauna un cadou apreciat.

Cadouri aniversare

Cadouri aniversare

Departamentele de HR ale clientilor nostri, ne solicita de obicei ajutorul in realizarea cadourilor aniversare pentru angajati. Pentru aceasta ocazie speciala am pregatit oferte punctuale, imbunatatite de-a lungul timpului in functie de feedbackul clintilor nostri. Va invitam sa ne scrieti la corporate@chocolissimo.ro pentru a discuta in detaliu cum putem face ziua aniversara mai dulce in companie.

Lansari de produse

Lansari de produse

Atunci cand vine vorba de ciocolata, imaginatia noastra nu are limite. Asadar, orice idei ai avea in minte, oricat de "out of the box" doresti sa comunici, scrie-ne. Vom realiza din ciocolata noul produs pe care il lansati, sau il vom integra intr-un concept inedit de ciocolata printata si vom realiza un ambalaj care sa comunice in cel mai dulce mod caracteristicile acestuia.

Multumiri

Multumiri

Trimitem direct la destinatar cel mai dulce mesaj “Multumim pentru incredere!” in modul elegant si surprinzator care ne caracterizeaza.

Evenimente interne

Evenimente interne

Invitatii din ciocolata, giveaways sau pur si simplu un mic cadou dulce cu logo-ul companiei acordate participantilor la evenimentele organizate de companie. De asemenea, propunem noi evenimente interne de tipul “Chocolate Day@the office” in care venim direct la birou pentru a indulci intreaga echipa.

Opinii
We are Chocolissimo
Livrare si plata
Livrarea se face cu FanCourier Romania
Livrare cu tarif normal in localitatile cu acoperire
​Timpul de livrare poate fi setat in timpul comenzii
Plata cu cardul sau prin transfer bancar
Mai multe informatii
Opiniile clientilor
Vezi toate opiniile
Prospetime fara compromisuri

La Chocolissimo acordam o atentie deosebita calitatii. Toate produsele noastre sunt realizate prin metode traditionale, din cea mai buna ciocolata, cu ingrediente proaspete, atent selectate. 
Mai multe informatii

Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
+40 761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
Chocolissimo Romania


Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com