Cadouri corporate Chocolissimo

Suntem furnizori agreati pentru clientii corporate cu care colaboram inca de la lansarea pe piata si pentru care realizam la comanda produse din ciocolata premium folosite pentru protocol, cadouri corporate sau evenimente interne. Lucram foarte bine cu clientii corporate deoarece prezentam garantia unui produs de calitate, ambalat cu atentie la detalii si cu grija pentru a comunica in numele brandului.

CHOCOPRINT

Întâlniri, sesiuni de premiere, conferințe sau evenimente la care vreți să adăugați un produs creat cu pasiune și atenție la detalii care să vă ajute să comunicați într-un mod inedit mesajul companiei? Cuburile din ciocolată pot fi imprimate cu logo-ul companiei sau alte simboluri representative.

CHOCOPUZZLE

Tableta din ciocolată albă o putem imprima cu imagini de la ultimul teambuilding, diploma de premiere a angajatului lunii, lansarea noului spațiu de lucru sau alte idei inedite. Imprimarea este comestibilă așa că după ce imaginea a bucurat pe toată lumea, aceasta poate fi savurată din plin.

PRALINE

Praline delicate, umplute cu creme sofisticate, pe care printăm logo-ul companiei. Patru, șase sau opt praline în crustă de ciocolată crocantă, cu umpluturi fine, decorate cu ingrediente surpriză ce vor adăuga un plus de savoare cadoului cu care vă doriți să îi surprindeți pe colaboratori sau pe membri echipei.

Mesaje din ciocolata

CHOCOTELEGRAM

Aniversarea companiei sau a membrilor echipei, mesaje de mulțumire în cadrul evenimentelor, cuvinte pe care vreți să le transmiteți cât mai special își găsesc locul într-o configurație aleasă potrivit pentru ca mesajul să își atingă scopul propus.

HOT CHOCOLATE DAY @THE OFFICE

Când ziua de lucru începe cu o ciocolată fierbinte, atmosfera se îndulcește imediat! Ciocolata caldă sosește la biroul companiei împreună cu kit-ul de servire (pahar, paleta pentru amestecat, măsuratoare pentru cantitate, instrucțiuni de preparare).

CHOCOLATE DAY @THE OFFICE

Vă aducem Lumea Ciocolatei la birou! Toate cele 4 tipuri de ciocolată, inclusiv noua ciocolată roz- Ruby sunt aduse la biroul companiei, cantitatea de ciocolată putând fi ajustată în funcție de solicitare, iar prezența echipei Chocolissimo este optională.

Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
+40 761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro
  


Copyright © 2014-2023. E-commerce by best.net