Experienta clientilor nostri

Te invitam sa impartasesti cu cei interesati, experienta ta cu Chocolissimo. Spune-ne ce ti-a placut, ce nu a fost tocmai pe gustul tau sau ce te-a surprins.
Excelent
Mulțumesc, bomboanele au ajuns la timp și sunt foarte bune.
Manuela
Bine
Am reuşit să fac mamei mele o surpriză emoţionantă! Mulţumesc frumos că m-aţi ajutat în îndeplinirea acestuia!
Réka
Excelent
Dragilor, sunteți grozavi!! Vă felicit și aveți toată aprecierea noastră, a colegilor care am reușit cu ajutorul vostru să ne surprindem sărbătorita în cel mai frumos și dulce mod!! 'telegrama' fost predată direct destinatarei în ziua solicitată, prezentarea a fost de nota 10, totul perfect!!!! Vă mulțumim mult! vom reveni cu drag și cu alte ocazii! :)
iancu
Excelent
Un cadou absolut minunat! Mi-a depasit asteptarile!Superb!
simina
Excelent
Recomand cu tot dragul, atat ciocolata, cat si serviciile. Dar in primul rand ciocolata :)!!!!
Adina
Fara nota
Apreciez faptul ca ati luat in considerare rugamintea mea de a livra mai devreme decat data posibila initial, conteaza pentru mine. Ati castigat inca un client!
Rodica
Excelent
Am cumparat pentru 8 Martie 3 buc de Chocolaterie - Best Wishes si au fost superbe. Toata lumea a admirat cutia din lemn foarte finut lucrata cat si bombonelele super gustoase. Va multumesc.
Diana
Excelent
Ca de obicei, serviciile au fost exceptionale. Am primit pachetul la timp si in stare foarte buna. Sa nu mai vorbim de ciocolata, care este absolut delicioasa.
Elena Pomeran
Excelent
Doar ce am primit pachetul si totul a ajuns intact, foarte bine ambalat. Singura mica remarca ar fi ca mi-ar fi placut ca martisoarele, cele 2 floricele sa fie colorate ca in poza de prezentare. Despre calitate nu am ce comenta. Multumesc!
Ingrid
Excelent
Am comandat o telegrama, intr-un plic personalizat cu fotografie, cu felicitare si funda. Am avut placuta surpriza, la deschiderea coletului, sa vad telegrama legata frumos, cu felicitarea atasata. Fotografia a iesit excelent, software-ul de editare este foarte bun iar rezultatul final, exact cum mi-am imaginat. Apreciez faptul ca produsele au venit in ziua dorita, ambalate in folie pentru siguranta. Iar aspectul fizic nu e singurul aspect de apreciat, ciocolata este si ea foarte buna! Va multumesc pentru calitatea oferita si atentia la detalii!
Alexandra

Adauga review

Clientii nostri ne recomanda. Aici vedeti ce au de spus despre experienta Chocolissimo.
Înscrieți-vă la newsletter și obțineți o reducere dulce!
Chocolissimo
MM Brown Group
Program
Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Comenzi website:
0725 711 970
E-Mail: contact @ chocolissimo.ro

B2B:
+40 761 061 397
E-Mail: corporate @ chocolissimo.ro


Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com