Cadouri din ciocolata personalizate

Arata toate produsele

ChocoPostcard

Produse in categorie : 22

Unul dintre cele mai placute moduri de a surprinde pe cineva drag. Pe capacul cutiei cu praline delicioase vom printa imaginea ta preferata, un mesaj sugestiv sau chiar o fotografie personala.

Arata toate produsele

Cutii gravate

Produse in categorie : 50

Alege una dintre cutiile noatre elegante din lemn, in care am asezat praline delicate, realizate manual. Trimite-ne textul pe care doresti sa il gravam pe cutie, pentru a reliza impreuna un cadou original si surprinzator. Poti alege data nuntii, a aniversarii sau chiar scurte mesaje personalizate.

Arata toate produsele

Ciocolata printata

Produse in categorie : 13

Cadouri mici cu ciocolata printata - ideale pentru oaspetii de la nunta, sau pentru a completa un cadou pentru mire si mireasa. Printul comestibil de pe ciocolata poate fi: numele celor care se casatoresc, data nuntii, inima sau trandafir.

Arata toate produsele

Giveaways

Produse in categorie : 26

Pentru a face o impresie deosebita invitatilor la un eveniment personal, sau clientilor participanti la evenimentele de afaceri, va punem la dispozitie o gama variata de cadouri mici din ciocolata delicioasa, surprinzatoare si inedite. Ambalajele produselor din aceasta sectiune pot fi personalizate, la cerere.

Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com